Kağızman Devlet Hastanesinin Evde Sağlık Hizmeti Başarısı Ödüllendirildi

Sağlığını kısmen kaybetmiş, yatalak durumda ya da psikolojik desteğe ihtiyacı olan hastalara kurumumuz sağlık personeli tarafından yerinde hizmet verilmektedir.
Evde verilen sağlık hizmeti şayet tahlil veya görüntüleme gerektiriyorsa hastalar evlerinden nakil aracımız ile alınıp hastanede tetkik ve tedavileri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakılmaktadır.
Gece gündüz demeden çalışan Kağızman Devlet Hastanesinin evde bakım çalışanlarının bu üstün gayretleri karşılıksız bırakılmadı.
Kağızman Kaymakamı Sayın Ercan Öter tarafından personeller başarı belgesi ile ödüllendirilirken.
İl Sağlık Müdürü  Uzman Doktor Sayın Zakir LAZOĞLU' da üstün gayretlerinden dolayı kurumumuz İdari ve Mali İşler Müdürü Fesih ALTAY nezdinde  yapılan çalışmalara teşekkür etti.